alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Badkläder för herrar

 
[82]
Adicolor Essentials Trefoil Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
3-Stripes Swim Boxers
3-Stripes Swim Boxers
Wording Swim Boxers
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Classic Length Packable Swim Shorts
Short Length Mid 3-Stripes Swim Shorts
Solid Swim Jammers
Solid Swim Trunks
Melbourne Graphic Board Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Short Length Mid 3-Stripes Swim Shorts
Graphic Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Colour Maze Swim Boxers
Melting Salt Reversible Swim Boxers
Colour Maze Swim Boxers
Melting Salt Reversible Swim Boxers
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Wording Swim Jammers
Mid 3-Stripes Swim Boxers
Wording Swim Trunks
Fitness 3-Stripes Swim Trunks
Classic-Length Logo Swim Shorts
Melbourne Graphic Board Shorts
Solid Swim Shorts
Wording Swim Shorts
Classic-Length Logo Swim Shorts
Colorblock Swim Boxers
3-Stripes Swim Jammers
3-Stripes Swim Jammers
BLOCK JAMMER
Adizero XX Jammers
Classic Length Graphic Souleaf Board Shorts
Knee-Length Colorblock Board Shorts
Classic 3-Stripes Swim Shorts
R.Y.V. Graphic Swim Shorts
Versatile Swim Shorts
Graphic Swim Shorts
Knee-Length Watersword Graphic Board Shorts
Knee-Length Graphic Board Shorts
1 / 2
Sida:av 2

Badkläder för herrar för stranden och poolen

När man ska hänga på stranden vill man så klart ha på sig badkläder för herrar som är riktigt snygga. Som ger en den där riktiga semesterkänslan och som dessutom gör att man får lite extra självförtroende. Det är därför vi har tagit fram ett brett sortiment av badbyxor, så du kan hitta ett par som verkligen passar din personliga stil. Vi har både lite längre badshorts med lös passform och korta, tighta badbyxor som passar perfekt när du vill träna simning, allt för att du ska kunna hitta badbyxor för alla sorters badtillfällen.

Herrkläder för simning för rekord i poolen

Våra herrkläder för simning är särskilt anpassade för att du ska kunna simma så snabbt du bara kan utan att oroa dig över vad du har på dig. De sitter bra i midjan och stannar uppe så du inte behöver hålla på att dra i dem så länge du har rätt storlek. Om du snarare är ute efter badbyxor du kan ha på dig på poolpartyt eller på stranden så har vi byggt in smarta funktioner som fickor, praktiska innerbyxor i mesh, dragskor i midjan och snabbtorkande material. Allt för att din sommar ska bli så bra som möjligt.

Badbyxor gjorda av miljövänliga material

När man badar i havet vill man så klart inte behöva oroa sig för hur mycket plast fiskarna runt omkring en råkar få i sig. Vi på adidas vill göra allt vi kan för att minska plasten i haven och hjälpa miljön på traven. Därför har vi tagit fram återvunnen polyester gjord av havsplast som många av våra badbyxor är gjorda av, så vi verkligen kan ha ett gott samvete. Det tog en hel del arbete att få fram detta material, men resultatet är verkligen värt det!