alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Marvel t-shirts och hoodies

 
[11]

Bli en superhjälte med adidas Marvel t-shirts

Marvel har länge underhållit oss och skapat oförglömliga upplevelser som fortfarande upptäcks genom filmer, tv-serier och böcker. I utbudet av adidas Marvel t-shirts hittar du därför tryck som hämtar inspiration från några av de mest ikoniska karaktärerna som skapats. Utöver ett snyggt yttre tillkommer givetvis en hel del praktiska egenskaper som tar lek och rörelse till nästa nivå. adidas Marvel t-shirts kommer dessutom i storlekar och passformer som passar barn i alla åldrar.

Snygga och spännande Marvel hoodies och t-shirts

adidas skapar kläder som uppmanar till aktivitet och rörelse utan att kompromissa på ett snyggt yttre. Vare sig det gäller huvtröjor eller t-shirts behöver du kläder som håller en längre tid. Därför har adidas tagit fram riktigt stryktåliga modeller som utmärkt går att bära under fritidsaktiviteten såväl som för en lekfull vardagslook. Exempelvis finns ett gäng t-shirts med ett utseende som inspireras av superhjältar. Dessa är riktat till en yngre publik och sprider rörelseglädje samtidigt som plaggen motiverar barn till äventyr och nya upptäckter, precis som en superhjälte gör. Oberoende av den kortärmade tröjans yttre är alternativen tillverkade i ett skonsamt material och kommer med andningsbara kvaliteter samt ribbad, rund hals i en normal passform. En del t-shirts går att beställa i ett sommarset vilket innebär att ett par matchande shorts medföljer.

Kläder för alla väder

För lite kallare tider kan du även investera i en varm och skön huvtröja. I adidas utbud av Marvel hoodies hittar du samma härliga yttre, nu med praktiska egenskaper som heltäckande dragkedja, extra varm huva, passpoalfickor framtill och mycket mer. Dessa tröjor är dessutom tillverkade av återvunnen polyester som sparar på naturens resurser och minskar på onödigt utsläpp. Så letar du efter kläder som innehåller ett spännande yttre och viktiga praktiska egenskaper, hittar du det i adidas utbud av Marvel t-shirts och hoodies.