alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

reflex kläder

 
[470]
1 / 10
Sida:av 10

Reflekterande kläder

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd kläder från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Våra reflekterande kläder kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – reflekterande kläder från adidas

Våra kläder är tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt senare under dagen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med kläderskollektioner som Originals, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur.

Vi testar noggrant ny teknologi som FORMOTION, TECHFIT och GORE-TEX i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMAPROOF, CLIMACHILL och CLIMALITE fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar kläder i kollektionerna Disney, Fakten och ZNE. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder kläder i grönt, beige, flerfärg och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra reflekterande kläder från adidas – nu är stunden inne.