alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vattentäta kläder

 
[161]
1 / 4
Sida:av 4

Vattentäta kläder

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra kläder har precis rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att förverkliga din personliga potential. Alla vattentäta kläder från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – vattentäta kläder från adidas

Vi har kläder som består av nylon, polyester och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om planeten och om dig själv när du sportar. När du går ut är du förberedd för alla sorters väder tack vare vattentät utrustning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som TERREX, Performance eller Y-3 – med adidas-kläder drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver sina egna moderegler. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Våra mest innovativa teknologier, som GORE-TEX, PRIMALOFT och FORMOTION, hjälper dig att höja prestationerna. AEROREADY, CLIMAWARM och WIND.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar kläder i kollektionerna adiPURE, Condivo och Essentials. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Det finns kläder i flerfärg, vitt, lila och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Hitta egna vägar på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen eller vandringen. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra vattentäta kläder från adidas – nu är stunden inne.