alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Essentials-kläder

 
[541]
1 / 12
Sida:av 12

adidas Essentials-kläder – när det enkla är bäst

adidas Essentials-kläder är en kollektion för dig som tycker att man inte behöver krångla till det i vardagen. Det här är kläder som utgör basen i din garderob. När du inte vet vad du ska ha på dig är det bara att dra fram lite basics-kläder och du är redo för dagen. adidas kollektion av Essentials-kläder består av sweatshirts, hoodies, sweatpants, t-shirts och andra plagg som alla behöver i garderoben. Det speciella med dessa baskläder är det mjuka materialet i bomull och återvunnen polyester. De är lätta att tvätta och håller i många år framöver. En t-shirt som är tillverkad helt i bomull är ett allround-plagg som fungerar i alla lägen. Dessa kläder är neutrala och designade med diskreta adidas-detaljer som 3-Stripes.

Skapa en minimalistisk och personlig stil med adidas basics-kläder

Dessa basplagg passar perfekt för de allra flesta, men särskilt för dig som gillar en minimalistisk stil utan så mycket detaljer. Och kläderna har ännu fler fördelar, det bästa med adidas Essentials-kläder är att de har så mycket potential. Med neutrala plagg som dessa kan du styla dem som du vill för att visa upp din personlighet. De är ungefär lika nödvändiga som blanka papper är för konstnärer. Addera bara accessoarer för att skapa din egen, personliga stil. adidas baskläder går att bära till, från och under träningen. Bär dem till vardags för en sportig stil, eller när som helst då du vill njuta av mjuka och sköna kläder. Dessa plagg är tidlösa och kommer kunna hänga med dig i många år tack vare de högkvalitativa materialen och den klassiska stilen. I det här sortimentet kan du shoppa baskläder i alla storlekar, även juniorstorlekar. Så oavsett hur gammal du är eller vad du har för stil kan sköna baskläder aldrig slå fel.