alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

camoflage kläder

 
[151]
1 / 4
Sida:av 4

Kläder

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra kläder har rätt stil för dig och dina krav så att du får möjlighet att nå din personliga potential. Våra kläder ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – kläder från adidas

Våra kläder är tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med kläderskollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Med teknologier som INFINITEX och TECHFIT är du rustad för alla lägen. RAIN.RDY, CLIMACHILL och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med kläder inkluderar Trefoil, ID och 3 Stripes. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. Våra kläder finns i svart, brunt, beige och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Hitta egna vägar på maratonloppet, triathlonet, tävlingen eller vandringen. Framtiden börjar nu. Upptäck våra kläder från adidas – nu är stunden inne.