alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Mountainbiking

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

Mountain biking med stadigt grepp på pedalen

Det är dags att känna av gravitationen ute i den ojämna terrängen, förbered dig på ett adrenalinfyllt äventyr. När du utför mountain biking så är det viktigt att du känner dig säker och att greppet på pedalen är stadigt samtidigt som du har kläder som tillåter rörelsefrihet. Vilken orörd mark kommer du upptäcka på ditt nästa äventyr? Om du känner att du inte har mycket tid över mellan skola, jobb och fritidsaktiviteter så är det verkligen dags att investera i ett par mountain biking skor som kommer i flera olika stilar och som passar att användas överallt vilket sparar dig dyrbar tid.

Var ett med din mountain bike med ordentliga kläder och skor

Att vara ett med sin mountain bike är något som är viktigt när du cyklar runt på den ojämna terrängen, därför behövs ett par ordentliga skor som hjälper dig bli stadigare samtidigt som du känner dig mer självsäker. Det pedalgreppande gummit på yttersulan kommer bland annat med teknologierna Stealth® Marathon Non Marking, Stealth® S1, Stealth® C4, för att endast nämna några som ger ett fantastiskt stadigt grepp. För att dina fötter ska hålla sig bekväma kommer mountainbikeskorna med en tunnare mellansula i EVA-material. Om du vill skydda dina fötter borde du investera i ett par med stöttåligt tåparti i Poron®. Använd gärna dina skor tillsammans med ett par cykelshorts som är vattenavvisande och snabbtorkande och som dessutom kommer med en dold framficka med dragkedja som gör det möjligt att förvara dina mindre värdesaker när du är ute på tur. Till cykelshortsen går det bra med en t-shirt i fuktabsorberande AEROREADY-material med reflekterande detaljer som gör det lättare att se dig i mörkret. Sist men inte minst passar det bra med en ordentlig regnjacka som enkelt går att ta av och sätta på. Du är nu redo att ta dig an alla väder på din mountain bike, lycka till!