alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Kläder för crosstraining

 
[172]
Pris
199 kr - 1 099 kr
1991099
1 / 4
Sida:av 4

Prestera på topp med mångsidiga kläder för crosstraining

När du tränar är det viktigt att du har rätt kläder för ditt pass så att du får så bra stöd som möjligt för din träning. Med adidas kläder för crosstraining får du plagg som är särskilt gjorda för denna mångsidiga form av träning. Med rätt plagg kan du enkelt ta dig mellan olika träningsmoment utan att behöva justera eller ändra dina kläder. adidas crosstrainingkläder är gjorda i smidiga material som följer med i dina rörelser samtidigt som de sitter ordentligt på plats för att du ska slippa justera passformen under träningen. Med högteknologiska material kan du få ut så mycket som möjligt av ditt pass då du har optimerat din komfort.

Crosstrainingkläder i högteknologiska material

Med adidas plagg får du kläder som låter dig optimera din träning. Bland plaggen i kollektionen för crossträning hittar du material som andas vilket låter huden ventileras under träningen för att du ska slippa känna dig fuktig och svettig. Med snabbtorkande yta hålls plaggen torra och men ventilerande paneler får du extra svalka. För extra stabilitet för musklerna under intervall med styrkeövningar hittar du plagg med kompressionspassform som ger dig stöd under muskelövningar samt minskar vibrationer i musklerna vilket sparar dig energi och låter dig fokusera dina övningar och optimera dina resultat.

Snygga kläder för crosstraining 

I adidas kollektion av träningskläder hittar du allt från shorts och linnen till tights och hoodies. Mixa och matcha för att få en komplett look som går att använda både utomhus och inomhus. Glöm inte heller att välja rätt skor för crosstraining. Hos adidas hittar du skor som ger dig skön stötdämpning för olika typer av träning och rörelser. Matcha med ett par strumpor med kompressionspassform för att få extra bra passform i skorna och för att minska friktion som kan leda till skavsår.