alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Crosstraining

 
[263]
underlag
Pris
87 kr - 1 599 kr
871599
1 / 6
Sida:av 6

Prestera på topp under crosstraining med rätt utrustning

För crosstraining behöver du mångsidiga plagg och skor som ger dig rätt stöd för din träning. Här hittar du allt från tights och sportbehåar till hoodies och skor som är särskilt anpassade just för cross workout. För denna typ av träning behöver du plagg som klarar en mängd olika typer av rörelser samtidigt som du får stöd till dina muskler. adidas kollektioner är designade för funktionell träning vilket innebär att plaggen ger dig full rörelsefrihet och stöd. Med bekväma material som sitter på plats utan friktion och skav kan du ge fullt fokus till ditt träningspass och därmed öka din prestationsförmåga för att nå nya rekord. 

Cross workout med adidas träningsplagg

I adidas kollektion av plagg för crossträning hittar du kläder med särskild kompressionspassform. Dessa plagg ger stöd till dina muskler vilket minskar muskelvibrationer som tar mer energi. På detta sätt kan du orka mer under din träning. Kompressionspassform hittar du både på tights och långärmade tröjor. För svettiga pass finns sköna och ventilerande sportbehåar och t-shirts som håller dig sval och torr med snabbtorkande material. Matcha med en skön hoodie som lätt dras på och av till uppvärmning eller mellan träningspassen så du kan hålla musklerna varma.

Funktionell träning med rätt skor

Att ha rätt skor under din träning är A och O oavsett vilken träningsform du ägnar dig åt. För crosstraining har adidas tagit fram skor som är mångsidiga och ger dig skön stötdämpning, och med flexibla ovandelar i mesh följer skorna med i fötternas rörelser samt håller fötterna svala då materialet andas och håller fötterna luftiga. Den svala komforten gör att du håller dig torr och undviker svettig distraktion och stötdämpningen i skornas mellansula gör både att du orkar längre med mer energi samt skyddar knän och anklar från stötar under hopp och snabba rörelser.