alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Colombia fotbollströjor med mera

 
[4]

ANSLUT DIG TILL FOTBOLLSFESTEN MED ADIDAS COLOMBIA

Släpp fram dina latinamerikanska vibes och fira den vackra fotbollen med fotbollströjor och andra kläder från Colombias landslag. Få fotbollslandslag inspirerar till dans och glädje som det colombianska med sina färgglada matchställ. Med ett kit eller en landslagströja från adidas Colombia är du garanterat redo för fotbollsfest, oavsett om du är hemma, på en sportbar eller i arenapubliken.

SPELA SOM EN STJÄRNA I COLOMBIANSKA FOTBOLLSKLÄDER

Förutom att visa ditt stöd för Colombias landslag så kan du givetvis använda adidas fotbollskläder i Colombias färger på planen oavsett om du är nybörjare eller elitspelare. Alla adidas matchtröjor, shorts, kits och andra kläder är framtagna för att användas. Visa din kärlek till Colombia samtidigt som du skapar magi på gräsplanen, grusplanen eller stranden. Plaggens material är skapade för att både släppa ut svett och hjälpa huden att andas så att det är kul och skönt att spela alla 90 minuter på planen.

TA HAND OM DINA FOTBOLLSKLÄDER SÅ HÅLLER DE LÄNGRE

Du kan se till att dina fotbollskläder håller sig som nya i flera år framåt genom att ta hand om dem på rätt sätt. Kom ihåg att alltid ta ut kläderna ur träningsväskan direkt efter din match eller träning så att de inte ligger blöta i väskan och riskerar att samla bakterier eller mögel. Häng sedan upp kläderna så att de får luftas innan det är dags att tvätta dem. Tvätta helst kläderna i 30 grader med milt tvättmedel och undvik både sköljmedel och torktumlare så är du som mest skonsam mot både kläderna och miljön. Det är allra bäst att vända plaggen ut och in inför både tvätt och strykning.