alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Colombias Fotbollströjor

 
[2]
Låt den latinamerikanska fotbollsglädjen skölja över dig med en tröja från Colombia. I en matchtröja eller andra fotbollskläder från adidas får du både se ut och känna dig som en äkta colombiansk fotbollsstjärna. Lev dig in i matchen från tv-soffan, heja tillsammans med dina kamrater på läktaren, eller ta dig själv ut till en fotbollsplan och träna på dina dribblingar och skott med en colombiansk tröja. Oavsett om du är en supporter eller spelar själv så kan du göra det i stil med någon av flera landslagströjor i colombianska färger. Självklart är tröjorna framtagna med bekvämlighet och funktionalitet i åtanke så att de håller och är sköna under många träningar och matcher, vare sig du är på eller bredvid planen när du använder dem.

DELTA I FOTBOLLSFESTEN MED EN COLOMBIANSK TRÖJA FRÅN ADIDAS

Locka fram latinamerikanska vibbar och fira den vackra fotbollen med colombianska tröjor med mera från Colombias landslag. Få fotbollslandslag inspirerar till dans och glädje som det colombianska med sina färgglada matchställ och sin rika fotbollshistoria. Med ett kit eller en colombiansk landslagströja från adidas är du garanterat redo för fotbollsfest, oavsett om du är hemma, på en sportbar eller i arenapubliken. Känn pulshöjningen vid avspark, glädjeruset vid mål och nervositeten vid straffar och övertid. Upplev allt det bästa som fotboll har att erbjuda när de starka känslorna delas med andra supportrar – alla iklädda sitt favoritlandslags färger.

SPELA SOM EN STJÄRNA I OFFICIELLA FOTBOLLSKLÄDER

Förutom att visa ditt stöd för Colombias landslag så kan du givetvis även använda adidas fotbollskläder i landets glada färger på planen, oavsett om du är nybörjare eller elitspelare. Colombias matchställ är liksom alla adidas tröjor, shorts, kits och andra kläder framtagna för att användas. Visa din kärlek till det magiska sydamerikanska landet samtidigt som du skapar egen magi på gräs, grus, konstgräs eller sand. Vässa dina skott, passningar och inlägg samtidigt som du utstrålar en färgsprakande stil i Colombias fotbollströja på dina träningar eller matcher. Givetvis är bekvämlighet och komfort något som inte tummats på. Plaggens material är skapade för att både släppa ut svett och hjälpa huden att andas så att det är kul och skönt att spela alla 90 minuter på planen. Med adidas fotbollskläder kommer du att både se ut och känna dig som landslagsproffsen. Dra på dig ett officiellt colombianskt matchställ och föreställ dig att du stegar igenom spelargången i en av de stora mästerskapsarenorna nästa gång du ska ut på planen – och se vilket självförtroende du tar med dig till avspark.

TA HAND OM DINA FOTBOLLSKLÄDER SÅ HÅLLER DE LÄNGRE

Oavsett om det är en colombiansk fotbollströja eller andra plagg så är adidas fotbollskläder skapade för att användas, men bör givetvis hanteras med varsamhet för att hålla så länge som möjligt. Du kan se till att dina fotbollskläder håller sig som nya i flera år framåt genom att ta hand om dem på rätt sätt. Kom ihåg att alltid ta ut ditt colombianska matchställ och andra kläder ur träningsväskan direkt efter din match eller träning så att de inte ligger blöta i väskan och riskerar att samla bakterier eller mögel. Häng sedan upp kläderna så att de får luftas innan det är dags att tvätta dem. Tvätta helst kläderna i 30 grader med milt tvättmedel och undvik både sköljmedel och torktumlare så är du som mest skonsam mot både kläderna och vår miljö. Det är allra bäst att vända plaggen ut och in inför både tvätt och strykning. Följer du dessa anvisningar och de instruktioner som står på tvättlapparna på själva plaggen så kommer du att maximera din colombianska landslagströjas livslängd och den glädje den ger dig.