alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Tysklands landslagströja, shorts med mera

 
[110]
TYSKLANDS KOLLEKTIONER FÖR FIFA WORLD CUP 2022™
Från en nations hjärta. Tysklands nya ställ för FIFA World Cup 2022™ höjer pulsen. Deras hemmaställ för VM tar ny riktning med en vertikal rand fylld med landslagets DNA. Bortastället har en iögonfallande grafisk design med ett suddigt ”D” för ”Deutschland”, som symboliserar lagets dynamiska fotbollsstil.
Germany 22 Away Authentic Jersey
Germany 22 Long Sleeve Away Authentic Jersey
Germany 22 Long Sleeve Away Jersey
Germany 22 Home Jersey
Germany 22 Away Jersey
Germany 22 Home Mini Kit
Germany 22 Home Baby Kit
Germany 22 Away Baby Kit
Germany 22 Away Mini Kit
Germany 22 Home Authentic Jersey
Germany 22 Home Jersey
Germany 22 Away Jersey
Germany 22 Long Sleeve Home Jersey
Germany 22 Home Jersey (Plus Size)
Germany 22 Home Jersey
Germany 22 Home Jersey (Plus Size)
Germany 22 Long Sleeve Away Jersey
Germany Tiro 23 Pro Shorts
Germany 22 Home Shorts
Germany 22 Away Authentic Shorts
Germany 22 Home Authentic Shorts
Germany 22 Home Authentic Shorts
Germany 22 Away Shorts
Germany Tiro 23 Goalkeeper Shorts
Germany 22 Home Shorts
Germany Tiro 23 Goalkeeper Shorts
Germany 22 Home Socks
Germany 22 Home Goalkeeper Socks
Germany 22 Away Socks
Germany Lifestyler Fleece Jacket
Germany Icon Crew Sweatshirt
Germany DNA 3-Stripes Tee
Germany Icon Heavy Cotton Tee
Germany Winter Cap
Germany Down Coat
Germany DNA Windbreaker
Germany Icon Jersey
Germany DNA Track Top
Germany Icon Pants
Germany DNA Full-Zip Hoodie
Germany Icon Shirt
Germany Lifestyler Fleece Pants
Germany Sweat Pants
1 / 3
Sida:av 3

INSPIRERA TILL SPEL I VÄRLDSKLASS MED ADIDAS TYSKLAND

Inspirera de allra yngsta och visa ditt stöd för det tyska landslaget med fotbollströjor och andra kläder från adidas Tyskland. Här hittar du matchtröjor i hemmafärger och bortafärger samt shorts, byxor och accessoarer med landslagets emblem. Motivera dig till att träna på högsta nivå med samma utrustning som de tyska proffsen har. Oavsett om du letar efter en tröja eller ett helt kit hittar du storlekar för både vuxna och juniorer för att alla åldrar ska kunna visa sin lagtillhörighet och inspireras till att prestera på topp. Kläderna är gjorda för att låta de allra främsta atleterna i världen optimera sin prestation, så du kan räkna med material och design som ger dig maximal rörelsefrihet och komfort.

TRÄNA MED SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR SOM TYSKLANDS LANDSLAG

Med adidas Tyskland kan du stå med det tyska landslaget. I kollektionen hittar du officiella matchkläder och träningskläder som ger dig högsta möjliga komfort. Slitstarka material gör både landslagströjor, shorts och andra kläder tåliga och passformen gör dem perfekta för fotboll på alla nivåer. Bär dem tillsammans med en matchande adidas Tyskland-hoodie. Alla fotbollsshorts och t-shirts har givetvis sköna svettavledande och ventilerande material som gör att du håller dig sval under matchen eller träningen.

ACCESSOARER OCH UTRUSTNING FÖR ATT TRÄNA I MÄSTERSKAPSSTIL

Spela dina fotbollsmatcher med officiella fotbollskläder för att motivera dig till spel på högsta nivå. Du hittar även strumpor, accessoarer och annat med det tyska landslagets emblem tillsammans med adidas originallogga för att komplettera din look. Visa ditt stöd för Tysklands landslag både på och utanför planen med kläder och accessoarer från adidas Tyskland.