alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tysklands landslagströja, shorts med mera

 
[50]
Var med och heja fram Tysklands landslag i fotboll med officiella fotbollströjor och kläder från adidas. Ta din plats som den viktiga tolfte spelaren.
Originals Vit Gazelle SkorOriginals Vit Gazelle Skor

Gazelle Skor

Originals

Dam Fotboll Lila Germany TeeDam Fotboll Lila Germany Tee

Germany Tee

Dam Fotboll

1 / 2
Sida:av 2

INSPIRERA TILL SPEL I VÄRLDSKLASS MED ADIDAS TYSKLAND

Inspirera de allra yngsta och visa ditt stöd för det tyska landslaget med fotbollströjor och andra kläder från adidas Tyskland. Här hittar du matchtröjor i hemmafärger och bortafärger samt shorts, byxor och accessoarer med landslagets emblem. Motivera dig till att träna på högsta nivå med samma utrustning som de tyska proffsen har. Oavsett om du letar efter en tröja eller ett helt kit hittar du storlekar för både vuxna och juniorer för att alla åldrar ska kunna visa sin lagtillhörighet och inspireras till att prestera på topp. Kläderna är gjorda för att låta de allra främsta atleterna i världen optimera sin prestation, så du kan räkna med material och design som ger dig maximal rörelsefrihet och komfort.

TRÄNA MED SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR SOM TYSKLANDS LANDSLAG

Med adidas Tyskland kan du stå med det tyska landslaget. I kollektionen hittar du officiella matchkläder och träningskläder som ger dig högsta möjliga komfort. Slitstarka material gör både landslagströjor, shorts och andra kläder tåliga och passformen gör dem perfekta för fotboll på alla nivåer. Bär dem tillsammans med en matchande adidas Tyskland-hoodie. Alla fotbollsshorts och t-shirts har givetvis sköna svettavledande och ventilerande material som gör att du håller dig sval under matchen eller träningen.

ACCESSOARER OCH UTRUSTNING FÖR ATT TRÄNA I MÄSTERSKAPSSTIL

Spela dina fotbollsmatcher med officiella fotbollskläder för att motivera dig till spel på högsta nivå. Du hittar även strumpor, accessoarer och annat med det tyska landslagets emblem tillsammans med adidas originallogga för att komplettera din look. Visa ditt stöd för Tysklands landslag både på och utanför planen med kläder och accessoarer från adidas Tyskland.