alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.
Germany football logo.

Tyskland

 
[106]
Pris
129 kr - 1 799 kr
1291799
The new Germany Away jersey is shown here. Back in black, standing for confidence and elegance.
Tysklands bortatröja återvänder i svart, för självförtroende och elegans. Precis som för hemmastället förenar bortastället supportrar genom att koppla samman autenticitet med modernitet. Detaljer som emblem och märke behålls i den kolsvarta färgen och ärmarna har samma innovativa flaggdetalj som på hemmaplaggen för en modern och elegant look.
İlkay Gündoğan wearing the new Germany Away jersey.
The new Germany Away jersey is shown here. Back in black, standing for confidence and elegance.
Toni Kroos wearing the new Germany Away jersey.
The new Germany Away jersey is shown here. Back in black, standing for confidence and elegance.
1 / 3
Sida:av 3

Inspirera till spel i världsklass med adidas Tyskland

Inspirera de allra yngsta och visa ditt stöd för landslaget med adidas Tyskland-kollektion. Här hittar du matchkläder i Tysklands officiella hemmafärger, den officiella matchbollen för Europamästerskapet och accessoarer med landslagets emblem. Motivera dig till att träna på högsta nivå med samma utrustning som de tyska proffsen har. Du hittar både utrustning och kläder för vuxna och i juniorstorlekar för att alla åldrar ska kunna visa sin lagtillhörighet och inspireras till att prestera på topp. Kläderna är gjorda för att låta de allra främsta atleterna i världen optimera sin prestation så du kan räkna med material och design som ger dig maximal rörelsefrihet och komfort.

Träna med samma förutsättningar som Tysklands landslag

Med kollektionen adidas Tyskland kan du stå med det tyska landslaget. I kollektionen hittar du officiella matchkläder och träningskläder som ger dig högsta möjliga komfort. Bland annat hittar du sköna fotbollsbyxor med landslagets emblem och adidas 3-Stripes. Slitstarka material gör byxorna tåliga och den vida passformen gör dem perfekta att dra på över fotbollsshortsen för en resa eller uppvärmning. Bär tillsammans med en matchande adidas Tyskland-hoodie. Du hittar även fotbollsshorts och t-shirts med landslagets emblem, dessa har sköna svettavledande och ventilerande material som gör att du håller dig sval under matchen.

Accessoarer och utrustning för att träna i mästerskapsstil

Spela dina fotbollsmatcher med den officiella fotbollen från Europamästerskapet för att motivera dig till spel på högsta nivå. Du hittar även praktiska ryggsäckar med det tyska landslagets emblem tillsammans med adidas originallogga. Med denna kan du få med dig all utrustning du behöver till träningen och enkelt hålla koll på dina tillhörigheter med väskans olika fack, och för bortamatcher hittar du rymliga duffelväskor med särskilda fack för dina fotbollsskor. När du inte är på planen kan du fortfarande visa din lagtillhörighet med en keps som visar adidas Tyskland-emblemet.