alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Japan fotbollströjor med mera

 
[14]

HEJA FRAM DET JAPANSKA FOTBOLLSLANDSLAGET MED ADIDAS

Önationen Japan har en otroligt rik historia och ett fotbollslandslag med en oerhört spännande framtid. Visa ditt stöd för det japanska landslaget med fotbollströjor och andra kläder från adidas. Oavsett om du bara plockar en matchtröja eller ett helt kit så kommer de blå, röda och vita färgerna omedelbart utstråla ditt stöd för Japan när domaren blåser i sin pipa och avsparken tas.

LIKA BRA PÅ PLANEN SOM PÅ LÄKTAREN

adidas fotbollskläder är framtagna både för fansen som tittar på matchen men också för att användas. Med tröjor, shorts och andra kläder från det japanska landslaget är du redo att både visa ditt stöd på läktaren och att själv stiga ut på planen och visa upp dina färdigheter. Oavsett om du är nybörjare inom fotboll eller har spelat i många år kommer ett matchställ eller kit från adidas Japan göra att du både ser ut och känner dig som ett proffs när du spelar. Alla fotbollskläder från adidas är skapade i material som släpper ut svett och samtidigt hjälper huden att andas så att du är redo för alla 90 minuter på planen.

TA VÄL HAND OM DINA FOTBOLLSKLÄDER SÅ HÅLLER DE LÄNGRE

Vårda dina fotbollskläder med kärlek så kommer de att hålla sig i gott skick under många år. Tänk på att alltid ta ut kläderna från din träningsväska när du är klar med träning eller match och hänga upp dem för att luftas innan de åker i tvättkorgen eller tvättmaskinen. För att vara som mest skonsam mot både kläder och miljön rekommenderar vi att du tvättar kläderna i 30 grader med milt tvättmedel, samt undviker sköljmedel och torktumlare. Det är också fördelaktigt att vända plaggen ut och in inför tvätt och strykning.