alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sveriges landslagströja, shorts med mera

 
[14]

Visa ditt stöd för Sveriges fotbollslandslag med officiella fotbollströjor och kläder från adidas. Med blågult från topp till tå hejar du fram landslaget.

Barn Fotboll Gul Sweden Home Mini KitBarn Fotboll Gul Sweden Home Mini Kit

Sweden Home Mini Kit

Barn Fotboll

STÖTTA SVENSKA LANDSLAGET I FOTBOLL MED ADIDAS

Andra sidan är ni klara! Sveriges fotbollslandslag kallar på ditt stöd och med adidas officiella fotbollströjor och andra kläder är du redo att stötta blågult. Känn samhörighet i ett hemmaställ, bortaställ eller tredjeställ för vuxna eller barn i alla åldrar. Pulsen går på högvarv, domaren blåser för avspark och otaliga fans landet runt står redo att heja fram sitt svenska landslag till nya framgångar.

STJÄRNA PÅ SOFFAN, LÄKTAREN ELLER PLANEN

Visst är det underbart att visa sitt stöd för landslaget i en svensk matchtröja? Men det är ännu mer underbart att springa ut på planen i samma tröja! Alla adidas fotbollskläder är framtagna för att spela i. Oavsett om du är junior på din första träning eller elitspelare på ditt andra pass för dagen kommer ett matchställ eller kit från adidas Sverige få dig att känna dig och se ut som ett proffs. Självklart är alla adidas fotbollskläder framtagna i material som låter huden andas och släpper ut svett så att du kan känna dig bekväm i 90 minuter eller mer.

VÅRDA FOTBOLLSKLÄDERNA RÄTT SÅ HÅLLER DE LÄNGRE

Hjälp dina fotbollskläder att hålla sig nya längre genom att ta hand om dem på rätt sätt. Plocka alltid ut kläderna när du kommer hem från träningspasset så att de inte ligger blöta i träningsväskan. Häng sedan upp dem för att luftas innan du tvättar dem. Vi rekommenderar tvätt i 30 grader med ett milt tvättmedel. Var gärna skonsam mot både miljö och kläder genom att undvika sköljmedel och torktumlare. Tänk också på att det är bra att vända kläderna ut och in inför tvätt och strykning.