alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sveriges Landslagströja

 
[35]
Visa ditt stöd för fotbollslandslaget med officiella Sverige-tröjor och kläder från adidas – oavsett om du är på läktaren eller hemma i tv-soffan. Känner du hur pulsen höjs när domaren blåser i pipan och sätter igång matchen? Med blågult från svenska tröjan på topp till strumpan på tå hejar du fram landslaget genom både mästerskap och vänskapsmatcher. Klä dig i svenska landslagströjan och känn dig som en representant för Sverige även på dina egna träningar och matcher – adidas fotbollströjor för Sverige är självklart skapade för att användas. När den svenska fotbollsfebern börjar kännas vid kommer du att vara redo för att fira framgångar och ta dig igenom motgångar tillsammans med dina vänner, oavsett om du är en supporter eller själv är ute på planen och spelar.
Fotboll Blå Sweden SacocheFotboll Blå Sweden Sacoche

Sweden Sacoche

Fotboll

STÖTTA SVERIGE MED EN SVENSK MATCHTRÖJA FRÅN ADIDAS

Andra sidan är ni klara? Fotbollslandslaget kallar på ditt stöd och med Sveriges officiella fotbollströjor och andra kläder från adidas är du redo att stötta blågult i stora mästerskap likväl som vänskapsmatcher. Känn samhörighet med laget och andra supportrar i ett hemmaställ, bortaställ eller tredjeställ för vuxna och barn i alla åldrar. Pulsen går på högvarv, domaren blåser för avspark och otaliga fans landet runt står redo att heja fram sitt svenska landslag till nya framgångar. Det officiella emblemet på de svenska matchtröjorna representerar inte bara landet och landslaget, utan även den rika fotbollshistoria som Sverige har och de många initiativ för landets barn och ungdomar som fotbollsförbundet stått bakom genom åren. Med en svensk tröja och andra officiella fotbollskläder fortsätter du det långa ledet i nationalsportens historia, samtidigt som du är med om en fantastisk gemenskap.

STJÄRNA I SOFFAN, PÅ LÄKTAREN ELLER PÅ PLANEN

Visst är det underbart att visa sitt stöd för landslaget i ett svenskt matchställ? Men det är ännu mer underbart att springa ut på planen i samma tröja! Alla adidas fotbollskläder är framtagna för att spela i, inklusive den svenska fotbollströjan. Oavsett om du är junior på din första träning eller elitspelare på ditt andra pass för dagen kommer ett matchställ eller kit från adidas få dig att känna dig och se ut som ett proffs. Självklart är svenska landslagströjan liksom alla adidas fotbollskläder tillverkad i material som låter huden andas och släpper ut svett så att du kan känna dig bekväm i 90 minuter eller längre. Dra på dig fotbollskläderna och känn dig trygg i att de håller för precis vad de är gjorda för – långa träningspass där finter, skott och passningar slipas, eller tuffa matcher och turneringar där det avgörs vilket lag som kammar hem segern.

VÅRDA FOTBOLLSKLÄDERNA RÄTT SÅ HÅLLER DE LÄNGRE

Hjälp oss vårda miljön i Sverige och världen samtidigt som du får dina fotbollskläder att hålla sig nya längre genom att ta hand om dem på rätt sätt. Då kommer du kunna få mycket glädje av din svenska matchtröja – och kanske även passa den vidare till nya svenska stjärnskott i framtiden. Se alltid till att plocka ur kläderna när du kommer hem från träningspasset så att de inte ligger blöta i träningsväskan. Häng sedan upp dem en stund för att luftas innan det är dags att tvätta dem. Vi rekommenderar tvätt i 30 grader med ett milt tvättmedel. Var gärna skonsam mot både miljö och kläder genom att undvika sköljmedel och torktumlare. Tänk också på att det är bra att vända kläderna ut och in inför tvätt och strykning. Läs gärna etiketten med tvättanvisningar på dina fotbollskläder för att se om några fler instruktioner gäller för just dina plagg. Tillsammans kan vi hjälpas åt för att se till att våra svenska matchställ och andra kläder håller längre. Det är något som både vi och vår miljö mår bra av.