alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

UEFA WOMEN’S EURO 2022™

Visa dina rätta färger med adidas nya Sverige-kollektion.

Sveriges landslagströja, shorts med mera

 
[29]

Visa ditt stöd för Sveriges fotbollslandslag med officiella fotbollströjor och kläder från adidas. Med blågult från topp till tå hejar du fram landslaget.

DEN VINNANDE LOOKEN

Visa din stolthet och passion i sommar. Stötta ditt landslag med stil i hemmatröjan från avspark till slutsignal.
Sweden Baby Jogger Set
Sweden 22 Home Jersey
Sweden Tiro 23 Training Pants
Sweden Fleece Jacket
Sweden Anthem Jacket
Sweden Tiro 23 Training Jersey
Sweden Tiro 23 Training Top
Sweden Tiro 23 Training Pants
Sweden 3-Stripes Tee
Sweden 22 Home Mini Kit
Sweden 22 Away Jersey
Sweden Tee
Sweden Tiro 23 Training Shorts
Sweden 22 Home Jersey (Plus Size)
Sweden 22 Home Socks
Sweden Tiro 23 All-Weather Jacket
Sweden 22 Home Shorts
Sweden 22 Home Socks
Sweden 22 Home Jersey
Sveriges hemmatröja
Sweden Home Jersey
Sweden 3-Stripes Tee
Sweden Uniforia Anthem Jacket
Sweden 3-Stripes Tee

STÖTTA SVENSKA LANDSLAGET I FOTBOLL MED ADIDAS

Andra sidan är ni klara! Sveriges fotbollslandslag kallar på ditt stöd och med adidas officiella fotbollströjor och andra kläder är du redo att stötta blågult. Känn samhörighet i ett hemmaställ, bortaställ eller tredjeställ för vuxna eller barn i alla åldrar. Pulsen går på högvarv, domaren blåser för avspark och otaliga fans landet runt står redo att heja fram sitt svenska landslag till nya framgångar.

STJÄRNA PÅ SOFFAN, LÄKTAREN ELLER PLANEN

Visst är det underbart att visa sitt stöd för landslaget i en svensk matchtröja? Men det är ännu mer underbart att springa ut på planen i samma tröja! Alla adidas fotbollskläder är framtagna för att spela i. Oavsett om du är junior på din första träning eller elitspelare på ditt andra pass för dagen kommer ett matchställ eller kit från adidas Sverige få dig att känna dig och se ut som ett proffs. Självklart är alla adidas fotbollskläder framtagna i material som låter huden andas och släpper ut svett så att du kan känna dig bekväm i 90 minuter eller mer.

VÅRDA FOTBOLLSKLÄDERNA RÄTT SÅ HÅLLER DE LÄNGRE

Hjälp dina fotbollskläder att hålla sig nya längre genom att ta hand om dem på rätt sätt. Plocka alltid ut kläderna när du kommer hem från träningspasset så att de inte ligger blöta i träningsväskan. Häng sedan upp dem för att luftas innan du tvättar dem. Vi rekommenderar tvätt i 30 grader med ett milt tvättmedel. Var gärna skonsam mot både miljö och kläder genom att undvika sköljmedel och torktumlare. Tänk också på att det är bra att vända kläderna ut och in inför tvätt och strykning.