alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Spanien fotbollströjor, shorts med mera

 
[25]

Heja fram Spaniens landslag i fotboll med officiella fotbollströjor och kläder från adidas. Visa ditt gulröda stöd för vacker fotboll från den Iberiska halvön.

HEJA FRAM SPANIENS FOTBOLLSLANDSLAG MED ADIDAS

Representera Spanien, ett land som är näst intill synonymt med vacker fotboll, med officiella fotbollströjor och andra kläder från adidas. Ett matchställ eller kit i de klassiska gula och röda färgerna gör dig direkt igenkännbar som en supporter av det spanska landslaget. Oavsett om du rockar en hemmatröja eller bortatröja kommer det spanska emblemet göra dig redo när domaren blåser igång matchen.

STJÄRNA PÅ LÄKTAREN OCH PÅ PLANEN

Med adidas fotbollskläder visar du ditt stöd som supporter, men de är givetvis i första hand framtagna för att användas. Oavsett om du är elitspelare på gräsplanen, korpenstjärna på gruset eller bara kickar boll med vännerna på en strand så kommer en matchtröja eller ett kit från Spaniens fotbollslandslag att få dig att både känna dig och se ut som ett proffs. Alla adidas fotbollskläder är gjorda av material som både släpper ut svett och samtidigt hjälper din hud att andas så att 90 minuter på planen känns som en fröjd.

HJÄLP DINA FOTBOLLSKLÄDER HÅLLA LÄNGRE

Se till att ta hand om dina fotbollskläder på rätt sätt så kommer de att hålla sig som nya under en lång tid. Efter varje träning och match bör du ta ut kläderna ur träningsväskan direkt när du kommer hem. Häng upp dem för att luftas en stund om de inte ska tvättas direkt. När det sedan är tvättdags rekommenderar vi 30 grader och ett milt tvättmedel. Undvik sköljmedel och torktumlare, så är du snäll mot både kläder och miljö. Kom även ihåg att vända dina plagg ut och in när de ska tvättas eller strykas.