alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Originals vindjackor

 
[37]

Trotsa vädrets makter med våra snygga Originals vindjackor

Låt inte vinden stoppa dig när du ska ut. Originals vindjackor hjälper dig att kunna gå framåt med säkra steg även när det är blåsigt ute. Vissa av dem är särskilt anpassade för löpning och annan träning utomhus, andra passar bra att ha som vardagsjacka när du ska till jobbet eller skolan. Många av dem har en huva som du kan ta till när det blåser extra mycket eller när du helt enkelt vill ge din outfit ett lyft. Vi har vindjackor i många olika stilar och färger för att du ska kunna hitta en som passar din personliga stil. Till exempel har vi jackor som är inspirerade av 90-talet och självklart har vi klassiska modeller med 3-Stripes som alltid fungerar.

Originals vindjackor för friluftsliv och storstad

Det spelar ingen roll om du är en riktig stadsbo eller någon som älskar naturen, vi har täta vindjackor för alla tillfällen. Den som bor i stan väljer med fördel en jacka med reflexdetaljer så att man syns i trafiken. Och för den som tänker gå ut på vandring med sin jacka kan vi tipsa om våra packbara jackor som har stora ytterfickor som ersätter ryggsäcken du brukar ha med dig. Fördelen med många av våra vindjackor är att de är gjorda i ett tunt material som går lätt att bära med sig eller stuva ner i en väska. De är perfekta att packa med sig när man inte riktigt vet hur vädret kommer att bli och man vill vara på den säkra sidan. Om du gillar variation kommer du att älska våra reversible Originals vindjackor, alltså jackor som man kan vända ut och in. På så sätt får du två jackor i en så att du kan matcha jackan till resten av dina outfits.