alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vindjackor för damer

 
[46]

Bekväma och moderiktiga vindjackor för damer

Under blåsiga och kalla dagar finns nog inget bättre plagg än en vindjacka. adidas vindjackor för damer står emot hård blåst och skyddar dig mot kyliga vindar. Sen är det bara ett plus att de är väldigt snygga också, så du kan bära dem även till vardags. Dessa jackor finns i flera modeller, du kan bland annat välja bland croppade designer, längre windbreakers med luva och lite tjockare varianter som passar i riktigt låga temperaturer. Tack vare svettavledande och vattentåliga material håller du dig torr under svettiga löprundor och regnigt väder.

Skyddande vindjackor och windbreakers för damer

En vindjacka för damer är det bästa skydd du kan få när det är ruskigt väder ute. Dra upp blixtlåset och släng huvan över huvudet och du är säkrad mot hårda vindar som annars stör din viktiga träning. Med adidas damvindjackor kan ingenting stoppa dig i joggingspåret eller på den snabba promenaden. Det bästa med dessa jackor är kanske att de är så lätta. De väger knappt någonting, och samtidigt skyddar de mer än man kan tro. Med andra ord är en vindjacka för damer från adidas ett mycket smart val i packningen inför resan.

Plagg som du kan lita på i stormigt väder

adidas vindjackor kan du lita på - de här kläderna är unikt skapade för utomhusaktiviteter i blåsigt väder. Om du är lite extra modemedveten vill du kanske kolla in en chic jacka med snygga detaljer från adidas by Stella McCartney. Eller varför inte en klassisk adidasjacka med glansig yta och låg vikt. Du kan välja om du vill ha en åtsittande passform eller en lite mer oversized. Om du väljer en ledig passform kan du till exempel bära lager på lager med tröjor under. Perfekt för de dagar då vädret är sådär svårt och opålitligt.