alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
logo

DIN VM-BOLL

Officiell VM-matchboll

 
[10]
Upptäck den officiella matchbollen från fotbolls-VM. En boll som passar alla från alla bakgrunder, stora som små. Ta chansen att känna dig som en världsstjärna med samma boll som stjärnorna spelat med. En boll och engagemang är allt som krävs för att du ska kunna ta dig till toppen. adidas vet att ingenting är omöjligt, med den här bollen är det din tur att påbörja resan till toppen.

DIN VM-BOLL

Naturen får fäste med den officiella matchbollen för FIFA Women's World Cup 2023™. Den sömlösa proffsbollen adidas Oceaunz är inspirerad av Australien och Nya Zeelands fängslande vattenvägar och kuster. Den har en vågliknande grafik och ikoniska detaljer som hyllar varje lands viktiga koppling till hav och jord.

Känn dig oövervinnlig med adidas

Fotboll är en av världens bästa sporter tack vare hur inkluderande den är. Du behöver inte investera några större summor för att ha kul. En boll, ett mål och några vänner är allt som krävs för att komma igång. Det är en sport som är grund till många berättelser om glädje, sorg och allt däremellan, för inget gör dig så glad som att göra det där matchvinnande målet i finalen. Inget gör dig heller lika ledsen som en tabbe vid samma skede. Något de båda har gemensamt är hur de påverkar dig som person och ger dig något att berätta om. Med den officiella matchbollen från fotbolls-VM ger adidas dig chansen att få känna på hur det är att vara världsstjärna. När du får bollen kan inget stoppa dig.