alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbolls-VM

 
[98]
VM är här. Hitta din landslagströja nu. Världens bästa fotbollslandslag spelar och adidas har alla officiella matchställ så att du kan stötta ditt favoritlag i kampen om den eftertraktade trofén.
1 / 3
Sida:av 3

FIFA Fotbolls-VM 2022 är här.

Fotbolls-VM i Qatar är här. Hitta rätt landslagströja eller köp den officiella matchbollen för att helt engagera dig i matcherna. Tyvärr lyckades inte vårt svenska landslag ta sig hela vägen fram till mästerskapet eftersom de åkte ut mot Polen i kvalspelet. Fotbollsfans behöver dock inte misströsta. Se stjärnorna från Premier League, La Liga och Serie A ta plats i sina respektive landslag för en drabbning du sent kommer att glömma. Ska regerande mästarna Frankrike lyckas behålla pokalen i fyra år till? Under VM 2018 såg vi hur flera europeiska landslag tog över fotbollsfesten. I årets VM är dock ingenting säkert – kan européerna hantera värmen i Qatar eller får vi se andra landslag sticka upp och ta hem världens största mästerskap?

Upplev passionen med adidas

Fotbollsmästerskap blir alltid till en folkfest oavsett vart man reser i världen. Hundratusentals, om inte miljontals, fans bänkar sig framför TV:n för att följa spänningen som sker. Det kan vara VM, EM, Champions League eller andra tävlingar, fansen är alltid lika hängivna. adidas har officiella matchställ för flera klubb- och landslag – se till att bära tröjan med glädje när ditt favoritlag krigar för internationella framgångar. Det spelar ingen roll om det är VM, EM eller bara en träningsmatch – med det officiella matchstället kan spelarna alltid känna din support. Med både hemma- och bortatröjor är du redo för match oavsett var den äger rum. Alla som har sett på fotboll kan vittna om den mäktiga inramningen som skapas när fansen bär samma färg.

Fotbollströjorna kan bäras i vardagen, vid match eller när du själv vill. Det är stiliga plagg som bjuder in till snack oavsett vart du ska någonstans, fansen är överallt! Den officiella matchbollen gör dig genast till en stjärna på skolgården eller gatan med vännerna. Du hittar även halsdukar som håller dig varm under kallare kvällar och tofflor till sommarens varma dagar. Alla landslagströjor och shorts kan användas som träningskläder – de är trots allt gjorda för att bäras under matcher. Må bäste lag vinna!