alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vindjackor för herr

 
[85]
Herr Fotboll Svart TIRO WB WRHerr Fotboll Svart TIRO WB WR

TIRO WB WR

Herr Fotboll

Herr Fotboll Svart TIRO WRM WBHerr Fotboll Svart TIRO WRM WB

TIRO WRM WB

Herr Fotboll

Originals Multi Love Unites Windbreaker (Gender Neutral)Originals Multi Love Unites Windbreaker (Gender Neutral)

Love Unites Windbreaker (Gender Neutral)

Originals

1 / 2
Sida:av 2

Herrvindjackor fungerar bra till olika aktiviteter

Kyliga vindar och duggregn kan få en att vilja stanna inomhus i värmen, men med ordentliga herrvindjackor kan du enkelt trotsa vädret. Windbreakers för herrar fungerar att använda som ett mångsidigt plagg, oavsett om du använder den för träningspasset, på väg till jobbet, vännerna eller en annan plats. Det är även enkelt för dig att hålla dig uppkopplad till din spellista via en praktisk hörlurskanal som är inbyggd i vindjackan. Är du redo för ditt nya personliga rekord? Släng på dig någon av våra herrvindjackor och kör nu när ingenting kan stoppa dig!

Herrvindtygsjacka som andas adidas

Något som våra herrvindjackor har gemensamt är adidasarvet och de sportiga vibbarna. En windbreakerjacka för herrar kommer med bland annat vår Trefoil-logga eller de klassiska 3-Stripes, och om du vill ha en mer modern twist bör du spana in jackorna som kommer med häftiga mönster och grafiska tryck. För att du ska kunna hålla dig extra varm när den kyliga vinden står på rekommenderar vi en vindjacka för herrar som kommer med en huva så du enkelt kan skydda huvudet och öronen. Våra jackor är vattenavstötande och vindresistenta och kommer i bland annat WIND.RDY-material och DWR-överdrag. Dessutom kommer de med ventilerande meshinfällningar som hjälper plagget att andas så du kan hålla dig torr och bekväm genom hela träningspasset. För att du enkelt ska kunna förvara dina mindre värdesaker har vi även inkluderat fickor med dragkedja. När kylan har försvunnit och solen kommer ut kan du enkelt packa ihop jackan i den egna handfickan. Då vi tycker det är viktigt att ta ansvar och respektera naturen runtomkring oss har vi försökt använda oss av organiskt material till största möjliga utsträckning. Du hittar därför herrvindjackor tillverkade i bland annat återvunnen polyester och organisk bomull. Välj mellan en tjockare jacka eller en tunnare som fungerar bra som ett lagerplagg.