alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Flickkläder

 
[1253]
Club Tennis Pleated Skirt
Dance AEROREADY High-Waisted Printed Training Tights
Marimekko Cotton Tights
Adicolor Hoodie Set
Adicolor SST Track Suit
Badge of Sport Jogger Set
Adicolor SST Track Suit
Adicolor SST Track Suit
Crew Sweatshirt Set
Adicolor Hoodie Set
3-Stripes Pants
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Adicolor Crew Set
Trefoil Hoodie
Adicolor Crew Set
Crew Sweatshirt Set
Tiro 21 Track Pants
Future Icons Onesie
Adicolor SST Track Pants
Adicolor SST Track Suit
Trefoil Hoodie
Adicolor Hoodie
Adicolor SST Track Suit
Manchester United Condivo 22 Training Pants
3-Stripes Tricot Track Suit
Adicolor Hoodie Set
Adicolor Hoodie
3-Stripes Pants
Graphic Logo Crew Set
Crew Sweatshirt Set
Arsenal Condivo 22 Training Pants
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
Camo SST Set
Adicolor SST Track Pants
Adicolor SST Track Suit
Adicolor Hoodie
Adicolor SST Track Suit
Animal Print Crew Sweatshirt
3-Stripes Pants
Adicolor Elongated Down Jacket
Athly V 3-Stripes Swimsuit
Arsenal 22/23 Home Mini Kit
Adicolor Hoodie Set

Sportiga flickkläder som uppmanar till äventyr

För barn är det viktigt att nyfikenheten inte begränsas av ömtåliga kläder. I adidas utbud av flickkläder hittar du därför ett brett urval av sköna klädesplagg som uppmanar till rörelse. Detta utan bekostnad på ett sportigt yttre som väver samman plaggets uppmaning till nya upptäckter med adidas klassiska sportiga stil. Utbudet bjuder med andra ord på skonsamma plagg, från kort- och långärmade tröjor till behagliga, mjuka byxor. Färgutbudet är varierat och här finner du både basfärgade alternativ för vardagsbruk och mer kontraststarka plagg som lyser upp tillvaron. Detsamma gäller tillgängliga storlekar. Varje modell i utbudet kommer med en storlek och passform som passar de allra flesta.

Varma och sköna vinterkläder för flickor

Oavsett ålder sitter det aldrig fel med ett par riktigt bekväma klädesplagg, och i adidas sortiment av flickkläder finns alternativ som håller oavsett väder. Exempelvis hittas varma huvtröjor med långa ärmar och sköna ribbade muddar i normal passform som kombinerar åtsittande och lös kroppsutformning. Utbudet bjuder även på vinterkläder för flickor i form av riktigt varma jackor, perfekt för kyliga och gråa dagar. Dessa jackor är framtagna med hel dragkedja och justerbar huva, tillverkade i ett material som isolerar vilket håller dig varm när kylan smyger sig på. Många plagg i urvalet är dessutom framtagna med behagligt återvunnet polyestertyg.

Sommarkläder som håller huden sval

Självklart innehåller även sortimentet kläder för varma och härliga sommardagar. Här finns sommarkläder för flickor som ventilerar huden och på så sätt håller kroppen sval och torr under upptäcktsfärder eller lekstunder. Allt från shorts, kortärmade tröjor och t-shirts kommer med både meshinfällningar som låter kroppen andas. Dessa är dessutom tillverkade i normal, ledig eller mer åtsittande kroppsform. Detta så du kan välja kläder som passar till den aktivitet du har i åtanke.