alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Gröna tröjor och sweatshirts

 
[28]

Gröna tröjor tar dig ut på äventyr

Att gå tillbaka i vårt spännande arkiv har aldrig varit fel, helst inte nu när retrostilen har kommit att bli så populär. Våra gröna tröjor är inspirerade från vårt arkiv och kommer med bland annat dåtidens ikoniska loggor. Om du däremot är mer framtidsorienterad och vill ha en mer futuristisk stil kommer våra gröna tröjor även med loggor i nya, moderna tappningar. Du har säkert massor på din bucketlist som du skulle vilja hinna göra! För att spara din dyrbara tid kan det vara skönt att ha outfiten redo. En grön tjocktröja tillsammans med ett par schyssta byxor är alltid rätt. Ge dig ut och ta dig an dagens utmaningar utan problem och börja ticka av alla dina mål.

En grön sweatshirt håller dig varm

Värm upp dina muskler och leder innan träningspasset börjar för att undvika onödiga skador. För att snabbare bli uppvärmd rekommenderar vi varmare kläder så som någon av våra gröna tjocktröjor. Dessutom passar den perfekt att slappna av i efteråt eller varför inte på lediga dagar när du fortfarande vill kunna känna av den där sportandan som du lever för. Oavsett om du vill ha en grön sweatshirt i mer åtsittande modell, mittemellan eller lös så finns en som passar dig, även om du önskar att ha en som går lite längre ner eller som är croppad för att visa upp den där vältränade magen eller snygga tishan undertill. Värm dina kalla händer i de sköna fickorna som kommer som en känguruficka, passpoalficka eller varför inte med dragkedjor så du även kan förvara de små sakerna du är orolig att tappa bort under träningspasset. Klä hela familjen med någon av våra gröna tjocktröjor och skapa trevliga minnen tillsammans. Välj om du vill att den gröna tröjan sticker ut från din annars svarta outfit eller klä dig helt i grönt eller en annan cool färg och bli ett med naturens alla färger.