alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå sweatshirt

 
[100]
Pris
199 kr - 1 599 kr
1991599
Herr Fotboll Blå Arsenal Crew SweatshirtHerr Fotboll Blå Arsenal Crew Sweatshirt

Arsenal Crew Sweatshirt

Herr Fotboll

1 / 3
Sida:av 3

Blå sweatshirts

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd sweatshirts från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Med dessa blåa sweatshirts kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – blå sweatshirts från adidas

Våra sweatshirts är tillverkade av bomull, polyester och återvunna material. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med sweatshirtkollektioner som TERREX, Y-3 och Athletics ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. CLIMASTORM, CLIMACHILL och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. RDY, Samstag och Tiro är våra mest omtyckta kollektioner med sweatshirts.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Gå din egen väg på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen eller vandringen. Blå sweatshirts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.