alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

sweatshirts barn

 
[58]
Trefoil Crew Sweatshirt
Adicolor Crew Sweatshirt
Adicolor Half-Zip Sweatshirt
Marimekko Sweatshirt
All SZN Fleece Sweatshirt
Print Block Golf Pullover
Allover Print Half-Zip Crop Crew Sweatshirt
ARKD3 Crew Sweatshirt
Entrada 22 Training Top
adidas x Disney Toy Story Crew Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt
Manchester United Crew Sweatshirt
Lounge Velour Regular Sweatshirt
Entrada 22 Sweat Top
Entrada 22 Sweat Top
Arsenal Crew Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt
Entrada 22 Sweat Top
BrandLove Sweatshirt
Entrada 22 Training Top
Graphic Crew Sweatshirt
FC Bayern Crew Sweatshirt
Essentials Sweatshirt
Adicolor Half-Zip Sweatshirt
Heather Quarter Zip Pullover
Essentials Sweatshirt
Juventus DNA Crew Sweatshirt
Future Icons Hybrid Animal Print Cotton Loose Sweatshirt
Future Icons 3-Stripes Crew Sweatshirt
Mock Golf Sweater
adidas x LEGO® Tech Pack Crew Sweater
Entrada 22 Training Top
Boys' Heather Quarter-Zip Pullover
Graphic Crew Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Sweatshirt
Tiro 19 Träningströja
adidas x Classic LEGO® Sweatshirt
adidas Adventure Crew Sweatshirt
adidas x LEGO® VIDIYO™ Crewneck Sweatshirt
Studio Lounge Botanical Dye Sport Crew Sweatshirt
Big Kids Trae Young Jacket
ARKD3 Crew Sweatshirt
adidas x LEGO® VIDIYO™ Crewneck Sweatshirt
1 / 2
Sida:av 2

Sweatshirts för barn

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för barn får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Sweatshirts från adidas sitter perfekt och är ett bekvämt lagerplagg. Med dessa sweatshirts för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – sweatshirts för barn från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra sweatshirts. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, Performance eller Athletics – med adidas-sweatshirts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Superfunktionell teknologi som CLIMAHEAT, HEAT.RDY och AEROREADY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med sweatshirts inkluderar ID, RDY och Condivo. Våra sweatshirts är tillgängliga i beige, orange, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för självförtroende och komfort. Skola – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Sweatshirts för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.