alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gul sweatshirt

 
[11]

Gula sweatshirts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Sweatshirts från adidas passar perfekt och fungerar som ett oumbärligt lagerplagg. Våra gula sweatshirts kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – gula sweatshirts från adidas

Bomull och polyester är två av de material vi använder för att producera våra sweatshirts. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sweatshirts från märken som Originals, Athletics och Performance. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Essentials, Teamwear och Pharrell är våra mest omtyckta kollektioner med sweatshirts.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Gula sweatshirts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.