alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Röda tröjor

 
[24]

Lys upp tillvaron i röda tröjor från adidas

Färgen rött symboliserar en rad olika saker, bland annat kärlek och värme. Så varför inte sprida lite extra värme i din vardag genom att bära röda tröjor från adidas. Rött är kanske inte den vanligast förekommande färgen på klädesplagg men faktum är att det är en härlig färg som passar de flesta människor. Vi har tröjor i rött för både damer och herrar och det finns många olika typer av tröjor så som sweatshirts, träningstoppar, fleecejackor, hoodies och mycket mer. Eftersom tröjtyperna är så varierade tillverkas de naturligtvis också i olika material. Några av materialen som används i adidas röda tröjor är bomull, polyester, elastan eller blandningar av dessa.

Stick ut från mängden i en röd sweatshirt

Med dina röda tröjor från adidas kan du vara säker på att du sticker ut från mängden och att folk lägger märke till dig – och detta naturligtvis på ett positivt sätt. adidas har under årens lopp inte bara blivit synonymt med högkvalitativa träningskläder utan också ett märke med hög trendmedvetenhet och modegrad. I den här typen av tröja är du alltid rätt klädd och du vet att du bär kläder som ligger i linje med de absolut senaste trenderna inom modevärlden samtidigt som du är praktiskt klädd för ett aktivt liv.

Bevara den röda färgen länge

För att din tröja skall behålla sin skarpa och klara röda färg så länge som möjligt är det viktigt att du följer de skötselråd som du finner på tröjan. Tvätta och torka på rätt värme och med rätt medel så kommer du kunna njuta av din tröja under en lång tid framöver. Var också noggrann med att tvätta din röda tröja tillsammans med andra plagg med liknande färg då rött lätt kan färga av sig under de första tvättarna.