alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rosa sweatshirt

 
[56]
Pris
279 kr - 1 499 kr
2791499
1 / 2
Sida:av 2

Rosa sweatshirts

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med sweatshirts från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Våra rosa sweatshirts ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – rosa sweatshirts från adidas

Vi säljer sweatshirts tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Med våra märken står du i centrum

Med sweatshirtkollektioner som Athletics, Performance och Five Ten ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Du hittar sweatshirts i kollektionerna AOP PACK, Trefoil och Pharrell.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Visa din alldeles personliga stil med rosa sweatshirts från adidas.