alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svart sweatshirt

 
[125]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta sweatshirts

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra sweatshirts har rätt stil för dig och dina krav så att du kan nå din individuella potential. Med dessa svarta sweatshirts kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – svarta sweatshirts från adidas

Våra sweatshirts är tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sweatshirts från märken som adidas by Stella McCartney, TERREX och Performance. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som utgör det legendariska oversizesnittet. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som COLD.RDY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Teamwear, adicross och Trefoil är våra populära kollektioner med sweatshirts.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Hitta egna vägar på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen eller tävlingen. Framtiden börjar idag. Skaffa våra svarta sweatshirts från adidas – nu är stunden inne.