alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grå sweatshirt

 
[55]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
279 kr - 2 090 kr
2792090
1 / 2
Sida:av 2

Grå sweatshirts

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner hittar du en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd sweatshirts från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Alla grå sweatshirts från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – grå sweatshirts från adidas

Vi har sweatshirts som består av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sweatshirts från märken som adidas by Stella McCartney, Originals och Five Ten. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är berömd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. CLIMACHILL, CLIMAHEAT och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar sweatshirts i kollektionerna RDY, Trefoil och Fakten.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Grå sweatshirts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.