alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

bomullströjor

 
[233]
1 / 5
Sida:av 5

Bomullströjor

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Bomullströjor från adidas passar perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Våra bomullströjor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – bomullströjor från adidas

Återvunnen polyester är ett material vi använder för att tillverka våra bomullströjor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Athletics eller TERREX – med adidas-bomullströjor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan lita på i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar.

Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMASTORM och WIND.RDY. Project-3, Trefoil och Princess är våra mest välkända kollektioner med bomullströjor. Våra bomullströjor är tillgängliga i gult, grönt, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Finn din egen väg på vandringen. Bomullströjor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.