alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

beige sweatshirts

 
[9]

Beiga sweatshirts

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra sweatshirts har på pricken rätt stil för dig och dina behov så att du kan uppnå din individuella potential. Våra beiga sweatshirts kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – beiga sweatshirts från adidas

Vi erbjuder sweatshirts som har tillverkats med bomull. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Y-3, adidas by Stella McCartney eller Originals – med adidas-sweatshirts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Trefoil, Injection Pack och AOP PACK är våra mest välkända kollektioner med sweatshirts.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra beiga sweatshirts från adidas – nu är stunden inne.