alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

gym tröja

 
[22]

Tröjor för gym

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Tröjor från adidas sitter perfekt och utgör ett oumbärligt lagerplagg. Med dessa tröjor för gym kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – tröjor för gym från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra tröjor. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Med tröjkollektioner som Performance, Athletics och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. CLIMAHEAT, CLIMACOOL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Tiro, Clima och adicross är våra mest omtyckta kollektioner med tröjor. Vi har tröjor i beige, blått, grönt och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid helt rätt: för gym, skola eller tävling. Framtiden börjar idag. Upptäck våra tröjor för gym från adidas – nu är stunden inne.