alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

boxning tillbehör

 
[217]
Pris
79 kr - 2 349 kr
792349
1 / 5
Sida:av 5

Tillbehör för boxning

Med accessoarer från adidas kan du fokusera på det som är viktigt utan att göra avkall på stil eller funktion. adidas typiska design löper genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla dag ut och dag in. Våra tillbehör för boxning kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – tillbehör för boxning från adidas

Bomull, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att producera vårt tillbehör.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Athletics eller Performance – med adidas-tillbehör får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Du hittar tillbehör i kollektionerna Essentials, RDY och Clima. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Vi erbjuder tillbehör i svart, blått, orange och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt bassängen, maratonloppet eller tävlingen. Tillbehör för boxning från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.