alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Campus för herr

 
[30]

adidas Campus för herrar som inspirerar kändisar

Finns det något som är så ikoniskt som våra adidas Campus för herrar? Vi skulle inte tro det! Skon kom först ut under 70-talet men kallades inte för adidas Campus förrän på 80-talet. Först var de låga adidas Campus för herrar kända på basketplanen, men kom att bli en enkel och mjuk skateboardsko som andas 80-tal men med modern teknologi. Designers och kända artister har inte kunnat låta bli att vara med och designa adidas Campus herrskor. Därför hittar du ibland spännande samarbeten med eliterna som tar skorna till nivåer inte ens vi trodde var möjliga. Släng på dig ett par och ta dig runt i stan med eller utan skateboard, du kommer inte bli besviken!

Slitstarka adidas Campus för herrar tillåter dig att göra trix

Då skorna har kommit att bli använda inom skateboardvärlden har vi sett till att tillverka så ollie-zonen kommer i dubbla lager för att minska slitaget på skorna, så du kan öva dina olika trix utan att behöva byta skor hela tiden. Dessutom kommer tåpartiet i slitstarka Adituff-tå. Som om inte det vore tillräckligt kommer dina fötter bli extra glada då skorna kommer med en inläggssula som är stötdämpande i bland annat Adiprene och OrthoLite®. Mellansulan hjälper till ytterligare tack vare Bounce-sulan, och gummiyttersulan hjälper dig att ha ett stadigt grepp i alla riktningar tack vare ett strategiskt mönster som tillåter dig att bli en ännu bättre skejtare än du redan är. Ovandelen kommer i olika material men har kommit att bli mer premium genom åren, du hittar bland annat ovandel i mocka och nubuck-läder för att nämna några. adidas Campus för herrar ger dig den där vintagelooken men med modern teknologi. Matcha gärna med sköna skateboardkläder som ger dig den rörelsefrihet du behöver, eller använd dem som de är tillsammans med dina vardagskläder på din lediga dag för att fortfarande känna den där sportandan.