Hur lång tid tar leveransen och hur stor är leveranskostnaden?

Senaste: 13/07/21

Handla för över SEK250 och få gratis leverans! 
Tabellen nedan visar beräknade leveranstider för de tillgängliga tjänsterna. Beräknat leveransdatum visas vid betalning. 
Vanligtvis tar leveransen mellan 3-4 arbetsdagar men på grund av COVID-19 har våra leveranstider förlängts och kan ta längre än vanligt.

LeveransmetodtidKostnad
Standardleverans med PostNord/UPS4-5 arbetsdagar50 SEK
Gratis över
SEK250
Hämta din beställning hos ett ombud för PostNord /UPS4-5 arbetsdagar50 SEK
Gratis över
SEK250
Hämta i en adidasbutik 0-5 arbetsdagarGratis
Expressleverans**  
Observera att produkter med personlig design dröjer längre.+1-2 arbetsdagar 
* Leveranstiden för upphämtning i butik varierar från samma dag om varan finns i butik. Det tar upp till 4 arbetsdagar om vi behöver fylla på varan från vårt lager.
** Om du bor i ett område där expressleverans är tillgängligt visas det alternativet vid betalning. Slutför din beställning före 16:30 för leverans nästa arbetsdag. 
 
Var är min beställning? 
Besök sidan med beställningsinfo för att spåra din beställning. Om den inte har skickats än arbetar vi för att skicka försändelsen så snart som möjligt. Om du fått din mejlbekräftelse för avsändning med ett spårningsnummer från PostNord/UPS, använd spårningslänken i mejlet för aktuell information om din leverans. 

Det kan hända att din beställning levereras i flera paket och att varje paket har ett eget spårningsmejl med separat länk.


Förbeställningar och återkommande lagervaror:
Vänligen observera: För varor som tillfälligt inte finns i lager men som kan förbeställas gäller andra leveranstider. Du hittar mer information här, eller se beräknat leveransdatum på översiktssidan för din beställning. 

Inte hemma vid leveranstillfället? 
Du kan hantera din leverans genom att använda spårningslänken i leveransmejlet från PostNord/UPS. Du kan försöka omdirigera paketet till din granne, ett ombud nära dig eller ändra leveransdatum.
 
Delivery Rules & Restrictions:
  • adidas.se levererar bara inom Sverige.
  • Vår transportörs leveransdagar löper måndag-fredag
  • Expressleverans sker måndag-fredag.
  • Vi kan inte leverera till postboxar
  • Beställningar fraktas endast på arbetsdagar. Arbetsdagar är måndag till fredag som inte är allmänna helgdagar i [SE] och Tyskland.
  • Leveranstiden varierar beroende på typ av produkt, din adress och den metod du väljer. Under rea- och kampanjperioder kan leveranser dröja något längre än normalt. 
  • Det tar ca 1-2 dagar att ge en produkt personlig design, t.ex. att lägga till ett namn, ett nummer, ett märke eller en flagga. Under lanseringen av nya fotbollströjor kan leveranstiderna öka med 2-4 dagar på grund av popularitet.
  • Eftersom det är svårt att leverera till vissa avlägsna områden,  förbehåller vi oss rätten att annullera din beställning inom ramen för de tillägg som anges i våra Regler och villkor (t.ex. krav på lägsta ordervärde)..
  • Om din beställning annulleras eller om vi har svårt att genomföra den kommer du meddelas så snart problemet har identifierats. 

Helgdagar och stängt lager 
Beställningar som görs på en helgdag eller dagen innan kan ta längre att leverera. Förvänta dig därför längre leveranstid om du beställer på en av följande dagar: 01.01.21, 06.01.21, 02.04.21, 04.04.21, 05.04.21, 01.05.21, 13.05.21, 23.05.21, 06.06.21, 26.06.21, 06.11.21, 25.12.21, 26.12.21.
 

 

 

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00