Hur raderar jag mitt adidas och/eller Runtastic-konto?

VIA ADIDAS
1. Logga in på ditt konto.
2. Gå till "Personuppgifter".
3. Klicka på ”Radera konto” längst ner på sidan.
4. Bekräfta att du vill radera ditt konto.
Du kommer föras vidare till sidan för kontoregistrering och få ett mejl som bekräftar att ditt konto har raderats.

När du raderar ditt konto kommer du fortfarande kunna använda adidas-appen, men inte logga in på den längre.

VIA RUNTASTIC
Följ instruktionerna i den här artikeln för att radera ditt konto.

Om du raderar ditt konto kommer du inte kunna använda apparna adidas Running och adidas Training by Runtastic längre.