Var kan jag se kommande produktlanseringar?

Senaste: 15/10/18
adidas sida med lanseringsdatum är din främsta destination för alla kommande produktsläpp från adidas.
Här hittar du bekräftade lanseringsdatum och tider för våra bästa produkter. Ligg steget före alla andra
genom att registrera dig för exklusiva mejl och kalenderpåminnelser för dina favoritsläpp.

User-added image
Mejlpåminnelser
I behov av den perfekta påminnelsen
dagen innan en lansering.
Registrera dig för mejlpåminnelser
24 timmar innan.
User-added image
Kalenderpåminnelser
Var först att öppna lådan.
Ladda ner lanseringsnotifikationer
för Google, Apple och Outlook-kalendrar
för de släpp du inte vill missa.
User-added image
Skapa ett konto
Varje sekund räknas. Spara
dina uppgifter för de stunder
där tiden är av yttersta vikt.

Du kan också få information om nya lanseringar genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Läs mer om hur du gör det här.