Vilka betalningsmetoder accepteras?

Senaste: 06/12/18
Se nedan hur du kan betala för din produkt: Visa, American Express, Mastercard, Kontokort, PayPal och Klarna.

User-added image

Du kan också välja att handla med PayPal Express. Det är ett snabbt och säkert sätt att slippa registrera dig som gästkund när du handlar online. PayPal har alla dina uppgifter sparade, så allt du behöver är din mailadress och lösenord för att genomföra ditt onlineköp på ett säkert sätt.

adidas app

Se nedan hur du kan betala för din product: Visa, American Express, MasterCard, Maestro, PayPal och Apple Pay.