alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Berlin Chronicles

Y-3:s senaste kollektion hyllar den oändliga kreativiteten och kanaliserar adidas sportarv och Yohji Yamamotos känsla för avantgarde-mode.
Y-3 Fall/Winter 2023 Chapter 4 är en hyllning till den dynamiska stadens kreativa energi – något som berättas av dess invånare – och rör sig från Berlins musikscen till vardagens artister.

"I Berlin kan du skapa din egen existens"

Henri

Den senaste kollektionen från adidas och Yohji Yamamoto utmanar koncept och tänjer på designens gränser. Varje plagg är inspirerat av Y-3:s obevekligt avantgardistiska inställning och hämtar inspiration från 3-Stripes.

"Staden lär mig att det är okej att vara sig själv och ingen dömer en efter den man är"

Mareline

Med fokus på den kreativa energin i Berlin samarbetar Y-3 med några av stadens mest progressiva konstnärliga krafter: målaren och dansaren Cecile, skulptören och videokonstnären Henri, musikproducenten Gabriel, tatueraren och målaren Sabi, lantbruksvetenskapsstudenten Mareline, konststudenten Yuuki samt DJ:n och musikproducenten Jannis.

FW23 LOOKBOOK

Om y-3

Y-3 tar med sportstilen till gatorna. Med inspiration från adidas innovationer som uttrycks i Yohji Yamamotos stil skapar Y-3 progressiva kläder, skor och accessoarer – med fokus på en gemensam vision för sportikonen och den berömda designern. Y-3 grundades 2002 och skapade en kategori av moderiktiga sportkläder – en kategori som märket fortsätter att omdefiniera. Nitton år senare kombinerar Y-3:s unika stil avancerade plagg och hög funktion med Yamamotos elegans och starka skrädderi. Resultatet är en modern streetoutfit – designat i japanska och tyska ateljéer, och avsedd för världen.