alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
adidas / februari 2020

KERWIN FROST: SUPERSTAR

Harlembördige Kerwin Frost har gjort sig ett namn. Den mångfacetterade underhållaren har pratat med adidas om hur allt förändras och hur hans utveckling har hjälpt honom att ligga på topp.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-1-all


INGEN KERWIN UTAN ”WIN”

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-2-all


Kerwin Frost är expert på att byta skepnad. Kerwin, som är född och uppvuxen i Harlem, New York, har många titlar – underhållare, komiker, festfixare och DJ – och samtidigt har han skapat en subkultur med coola kids på hemmaplan. Kerwin är känd för sin lediga och lite lustiga stil och sin påverkan på det senaste inom mode, musik och kulturfenomen.

I alla sina projekt ser Kerwin till att vara 100 % sig själv. ”Jag tror att mysterier och vaghet är på väg ut”, säger han. ”Det är sådant som jag försöker krossa.” I sin egenproducerade talkshow ”Kerwin Frost Talks” bjuder han genomgående på en cool och avslappnad inställning till intervjuer – något som låter hans gäster visa sig från sin bästa sida. ”Jag började med showen för att ge alla en riktigt bra inblick i personligheter och hur de här personerna är till vardags”, säger Kerwin. ”Det pågick helt enkelt mycket i kulturen som inte fångades ... ingen gjorde det, så varför inte.”

Jag vill bara göra saker roliga igen, du vet ... bara göra det roligt, bärbart.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-3-all


DEN NYA GENERATIONENS COOLA KID

Kerwin ser sociala medier som en guldgruva av möjligheter. ”Sociala medier är något positivt för mig. Utan dem hade jag inte varit här. Skål för det”, säger han. Hans känsla för humor och öppenhjärtiga selfies med vänner som Tyler The Creator har setts av över 180 000 människor på Instagram. Men bortom alla likes och kommentarer vet Kerwin hur man står kvar med båda fötterna på jorden och håller fast vid sina färdigheter. ”Det är hemligheten bakom allt: att hitta balansen. Man kan inte överanvända sociala medier, men om man fått kraften ska man använda den på rätt sätt”, säger Kerwin. ”Jag tror att många kämpar med de två sakerna.”

Grundaren av Spaghetti Boys – en kreativ online-outlet med fokus på konst, musik och mode – har alltid vetat att man måste vara öppen för förändring för att kunna ta nästa steg. ”Det är jobbigt att förändras, men ännu jobbigare att inte förändras.”

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-4-all

Du anar inte vilken ära det är att få vara en del av en så mångsidig och duktig grupp av kreativa människor.

ATT LEVA UTANFÖR BOXEN

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-5-all


Det är Kerwins energi som ger honom den flexibilitet som krävs för att vara en del av alla typer av kreativa sammanhang. ”Det är precis som att gå mot strömmen och följa sitt hjärta ... Man måste bara vara sig själv”, säger han.

adidas / februari 2020
Taggar