alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
adidas / februari 2020

TEAM SUPERSTAR: NINJA

Om det finns något beständigt på den konstant föränderliga e-sportarenan så är det Tyler ”Ninja” Blevins högst upp på streamingtopplistorna. Ninja har konstant utvecklat sina färdigheter och sin stil för att hålla engagemanget uppe hos miljontals följare.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-1-all


ATT LEVLA UPP FRÅN DAG ETT

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-2-all

Ninja har uppnått allmän stjärnstatus som den mest populära onlinespelaren i världen. Med över 22 miljoner prenumeranter på YouTube och över 14,9 miljoner följare på Instagram underhåller Ninja dagligen tusentals människor med sin mix av behjälpliga och underhållande Fortnite-streams på Microsofts streamingplattform Mixer. 28-åringen från Chicagoområdet har också samlat in miljontals dollar till välgörenhet och njuter av att tillbringa tid med sin fru Jessica och sina två hundar när han inte är online.

Att nå toppen var inte lätt. Ninja fick ständigt pusha sig själv för att leva upp till följarnas allt högre förväntningar. ”Jag visste att jag behövde förändras”, säger Ninja. ”Jag visste hela tiden med mig att jag behövde träna och streama mer och spela mer och bli bättre. Och det har jag alltid gjort. Och jag gör det fortfarande.” Han blomstrade som gamer och bestämde sig för att dela med sig av kunskapen och publicera en bok med titeln ”Get Good: My Ultimate Guide To Gaming” som fungerar som en manual för ungdomar som är intresserade av e-sport.

Det har varit väldigt inspirerande att få se en massa människor som ligger på topp inom sitt område arbeta med adidas. Jag har fortfarande inte smält det.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-3-all


ATT BEKÄMPA MOBBNING MED GAMING

I en värld där cybermobbning blivit alltför vanligt strävar Ninja efter att förändra den digitala atmosfären, genom att ta ett steg i taget åt rätt håll. ”Det är jätteviktigt att den värld som just nu dränks av negativitet överallt i sociala medier istället fylls med en massa positivitet”, säger 28-åringen. ”Så jag tror verkligen att en positiv inställning och att lyfta andra i sin omgivning ger bra karma, och förhoppningsvis fortsätter omgivningen att göra likadant mot andra. Och kärleken sprids som ringar på vatten.” Även om det är en tävlingsinriktad sport så inser Ninja att det bara skulle leda till misslyckanden för honom själv och hans fans om han inte var positiv.

Jag vill bara vara en bra förebild, visa på ett gott exempel för deras fans och de som har dem som idoler och ser upp till dem.

KAN INTE SLUTA, KOMMER INTE ATT SLUTA

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-ninja-4-all

Ninja använder fortfarande sin plattform för att bidra till en kulturförändring av synen på en gamer. ”[Jag vill] fortsätta upprätthålla gaming och e-sport och allt vad det innebär ... så att det hela tiden utvecklas tills det blir mer mainstream och helt enkelt accepteras överallt.” Vid den tidpunkten ”blir det något som man aldrig mer ifrågasätter”. Ninja har fångat vår uppmärksamhet och vi kommer att hålla ögonen öppna så att vi inte missar fortsättningen.

adidas / februari 2020
Taggar