alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
adidas / februari 2020

TEAM SUPERSTAR: YARA SHAHIDI

Hon är skådespelerska, producent och en verklig drivkraft för förändring. Yara Shahidi är en stjärna att hålla koll på, som stärker sin generation för att göra världen till en bättre plats.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-1-all


FAMILJEN: DET PERFEKTA TEAMET

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-2-all

För Yara är ett team detsamma som en familj. ”Grown-ish”-stjärnan med afroamerikansk mamma och iransk pappa hade en uppväxt som stärkte hennes passioner och hennes önskan om att skapa en bättre värld. Hon har alltid vetat att äkta framgång inte kommer av sig självt – den bygger på ett genuint stöd från människorna hon älskar. ”Jag tror att allt hänger på att jag ser mitt team som mitt stödjande nätverk”, säger skådespelerskan. ”[Mitt] råd är att alltid hitta ett stödjande nätverk ... det de gör för mig är att stötta mig som hel människa.”

Yara, som är äldst, lägger stort fokus på att vara autentisk och stöttande gentemot familjen. ”Vi har en generell regel som säger att när någon av oss går in i ett nytt projekt så ska vi alltid finnas där som stöd för varandra och alltid besöka varandra under inspelningarna”, säger Yara. ”Det jag älskar med mina föräldrar är att de alltid följer mig igenom alla världar. Att ha människor som verkligen kan gå igenom varje värld med mig är något som jag är oändligt tacksam för.”

Jag tror att det jag älskar mest med min generation är att vi istället för att prioritera en sak bestämt oss för att prioritera sammanhållning, att vi förstår att vi behöver varandra för att göra ett bra jobb.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-3-all


ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN EN RÖST I TAGET

Bara en månad efter sin 18-årsdag lanserade Yara Eighteen x 18, en partipolitiskt obunden plattform som hjälper tonåringar att förstå den aktuella politiska situationen och vilken makt de har i vallokalen. Yara insåg vilken möjlighet hon hade att stötta sin generation och detta var hennes sätt att ge den makten att påverka.

”Istället för att fokusera på en sak kan vi förenas som ett team och tillsammans fokusera på allt det som vi värderar som individer.” Yara fortsätter, med sin kärlek till samhället, att sprida kunskap för att uppmuntra sin generation att förändra världen.

Motivationen bakom förändringsviljan är något jag fått med mig från min familj. Mina föräldrar har alltid uppmuntrat mig och mina syskon att se till att allt vi gör har ett större syfte.

FRÄMST I LEDET

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-4-all

Idag är Yara mästare i kvinnors rättigheter, STEM-initiativ och sociala frågor som rättsliga reformer. Hennes opinionsbildning har hyllats av många – däribland Michelle Obama, som skrev ett rekommendationsbrev till Yaras ansökan till Harvard University.

Vinnaren av NAACP Image Award kommenterar hur hon använder sin karriär för att skapa förändring: ”Jag ser det som att skådespeleriet och förändringsskapandet är sammanflätade. Om något så verkar vi i ett både bokstavligt och figurativt arv efter skådespelares insatser för att skapa plats för andra människor.” Det tycks inte finnas någon annan väg framåt för Yara än den mot ännu större framgång.

adidas / februari 2020
Taggar