alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Knäskydd

 
[2]
Storlek
Pris
299 kr - 399 kr
299399

Håll de allra känsligaste lederna skyddade med bekväma knäskydd

Ta hand om dina leder när du tränar för att slippa skador som kan ta månader att läka. Med adidas knäskydd får du en bekväm passform som ger dig full rörelsefrihet samtidigt om du får både stöd och skydd för en av de mest känsliga delarna av kroppen. Knäskydd kommer i olika storlekar och får både plats under byxor samt över tights. Oavsett om du tränar fotboll, kondition eller styrka kan dessa knäskydd komma väl till pass och öka din komfort. Knäna är en av de viktigaste lederna när det kommer till flexibilitet och prestation och många övningar innehåller knäböj eller att stå på knäna på träningsmattan. Även i lagsporter som volleyboll och fotboll är det viktigt att skydda knäna som lätt kan få hårda stötar. Lägg till extra stöd och skydd med adidas knäskydd.

Högteknologiska material för optimal komfort

Trots att du lägger till extra tyg och material runt knäna håller du dig sval och torr med adidas knäskydd. Med teknologi som leder bort varme från huden och absorberar fukt slipper du svettiga knäveck. Med stretchig passform sitter skydden även på plats under hela träningspasset utan att du behöver justera dem. Skydden har även mjuka sömmar för att du ska slippa skav och friktion, och med dessa funktioner kan du lägga fullt fokus på träningen och slippa distraktion i form av friktion eller passform. Med ett slags skummaterial på skyddens framsida får du skön stötdämpning som anpassar sig till formen av ditt knä för maximal komfort. Välj typ av skydd efter din sport och dina behov. Vissa skydd har ett brett område med skum som skyddar knäna från olika håll medan andra skydd har tjockare stöd just vid utvalda punkter. Välj mellan smidigare skydd som låter dig behålla full rörelsefrihet eller vadderat skydd med dubbeldensitet som säkert sitter på plats och skyddar mot kraftiga stötar.