alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Herr · Rugby · T-Shirts

 
[7]
Herr Rugby Svart All Blacks Lifestyle TeeHerr Rugby Svart All Blacks Lifestyle Tee

All Blacks Lifestyle Tee

Herr Rugby

Herr Rugby Svart All Blacks Rugby Cotton TeeHerr Rugby Svart All Blacks Rugby Cotton Tee

All Blacks Rugby Cotton Tee

Herr Rugby

Herr Rugby Blå LEIN PERF TEEHerr Rugby Blå LEIN PERF TEE

LEIN PERF TEE

Herr Rugby

Matcha Nya Zeelands All Blacks i våra rugbytröjor för herrar

adidas har ett långvarigt samarbete med Nya Zeelands landslag i rugby. All Blacks som detta lag kallas i folkmun är ett av världens bästa rugbylag och våra rugbytröjor för herrar är alla kopplade till detta lag på något sätt. Nu kan du också ta på dig deras hemmatröja eller träningsoutfit. De sköna trikåtröjorna är tillverkade i bomull och polyester och är av mycket hög kvalité. adidas använder återvunnen polyester i många av sina plagg för att minska sin miljöpåverkan genom att spara på jordens resurser och minska utsläppen. Delar av denna återvunna polyester består av plastavfall som samlats in från världens hav och sjöar.

Demonstrera ditt intresse i adidas herrugbytröjor

Naturligtvis behöver man inte vara en aktiv rugbyspelare eller ens ett fan av All Blacks för att bära våra rugbytröjor. Den här typen av tröjor passar alla, de är snygga, bekväma och stilrena. De har en sportig stil men kan med fördel bäras även utanför sportsammanhang. Kombinera din rugbytröja för herrar med ett par jeans eller ett par chinos så har du genast en snygg med avspänd outfit som passar vid många olika tillfällen. I dessa tröjor kommer du alltid att vara rätt klädd, samtidigt som du stöttar en sport som många människor världen över brinner för.

Vårda dina All Black-plagg

När du investerar i sådana här speciella plagg vill du naturligtvis att de ska hålla sin stil så länge som möjligt. För att det ska bli så bör du följa de tvättråd som finns i plaggen. Våra rugbytröjor för herrar får inte kemtvättas utan du tvättar dem bäst hemma hos dig, i låga temperaturer, med liknande färger och vända ut och in. Gillar du att stryka dina t-shirts gör du det med strykjärnet inställt på låg temperatur: Har tröjan ett tryck bör du alltid undvika att stryka direkt på det.