alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

rugbyhjälm

 
[1]
Storlek
Pris
529 kr - 529 kr
529

Rugbyhjälmar

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till gymmet gör våra tillbehör att du alltid kan se livet med sportfokuserad blick. Se till att du alltid är rätt utrustad med rugbyhjälmar från adidas. Med dessa rugbyhjälmar kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – rugbyhjälmar från adidas

Våra rugbyhjälmar är tillverkade av polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med rugbyhjälmar från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Våra rugbyhjälmar finns i svart.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Rugbyhjälmar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.