alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Hjälmar

 
[1]
Storlek
Pris
529 kr - 529 kr
529

Skydda dig med bekväma hjälmar

Ett av de allra viktigaste tillbehören för kollisionssporter är hjälmen. Med rätt hjälm får du det skydd du behöver för att vara säker, samtidigt är det viktigt att hjälmen inte distraherar dig från din prestation eller hindrar din syn och rörelser. adidas har tagit fram sin utrustning och sina sporttillbehör med funktion i fokus och du får därför design som är gjord för att du ska kunna prestera på topp. Detta gäller även för kollektionen av hjälmar som ger dig både skydd och komfort så du kan fokusera fullt ut på din träning utan att distraheras av att behöva justera hjälmens passform.

Funktionell design och material med hög kvalitet

adidas använder det allra senaste av innovativa material och smart design för sin utrustning. För att din hjälm ska vara bekväm får du till exempel vadderade och mjuka hakremmar som gör att du kan spänna fast hjälmen ordentligt utan att drabbas av distraherande friktion och skav. Med genomgående skön och mjuk vaddering får du även en behaglig känsla för hela passformen. Med justerbara snörningar och remmar kan du anpassa storleken och passformen för att hjälmen säkert ska sitta på plats under hela matchen. Du får även optimal komfort tack vare ventilerande material och perforeringar som både tillåter luft att cirkulera samt leder bort fukt från huvudet för att du ska slippa störande svettdroppar.

Vikten av rätt hjälmar och utrustning 

adidas har tagit fasta på detaljerna när det kommer till träning. Det är lätt att glömma bort vikten av att ha rätt accessoarer och utrustning men dessa kan göra stor skillnad för både din bekvämlighet och prestation. Med rätt hjälm är du inte bara skyddad för slag och stötar men får även komfort i och med den smarta designen. Annan användbar utrustning som du hittar hos adidas är bland annat träningshandskar, gymväskor, svettband och strumpor.