alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugby · Träningstoppar · Kläder

 
[18]

Att välja rätt rugbytröja

adidas rugbytröjor är av högsta kvalitet, stil och high-tech, skapade att slå ut dina motståndare och bäras med stolthet. Vi jobbar med de bästa rugbyspelarna i världen och testar och förbättrar våra produkter och material för att upprätthålla högsta standard. Våra designer består av nyskapande stilar, teknologier och historier för de mest hållbara, ventilerande och enastående tröjorna där ute. Ventilation är otroligt viktigt för att kontrollera kroppstemperaturen och hjälpa dig hålla fokus under match, träning och vila. Climalite® leder bort svett från huden och meshinfällningar låter luften cirkulera där du behöver det.

adidas unika rugbytröjor i trikå

adidas trikåtyger erbjuder personlig passform, flexibilitet och komfort med sin unika tvåvägsstretch. Vi använder body-mapping och 3D-teknologi för att ta fram tröjdesign för alla kroppstyper och positioner inom rugby. Detta är resultatet av åratals forskning och utveckling med målet att fram specifika funktioner för klungan, lineouts, tacklingar, snabba passningar och energiåtergivning under sprint.

Spela med stolthet

Medan vi pushar gränserna för nästa steg hyllar vi fortfarande de saker som gör ett lag speciellt för dess spelare och supporters. Vi skapar tröjdesign genomsyrade med lagens DNA för att de ska bäras med respekt, stolthet och entusiasm. Oavsett om du är en All Black, Chief, Harlequin eller en del av Munster Rugby Red Army ser vi till att varje plagg har ett outplånligt och passionerat budskap för alla som representerar laget.