alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

skidtillbehör

 
[8]

Skidtillbehör

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. adidas karaktäristiska design löper genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla varje dag. Försäkra dig om att att du alltid är rätt utrustad med skidtillbehör från adidas. Med dessa skidtillbehör kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – skidtillbehör från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka vårt skidtillbehör.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-skidtillbehör får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Vi erbjuder skidtillbehör i grått, svart, lila och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Hitta egna vägar på längdskidåkningen eller snowboardåkningen. Visa din alldeles individuella stil med skidtillbehör från adidas.