alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Trekking shorts för damer

 
[6]

Låt ingenting stoppa dina äventyr med våra trekking shorts för damer

När du ska sticka ut och vandra eller cykla mountainbike behöver du ha ett par byxor som du kan lita på. De behöver vara slitstarka, tåla vatten och smuts och så klart sitta riktigt bekvämt. Våra trekking shorts för damer är de perfekta följeslagarna på dina strapatser. Det spelar ingen roll om du bara ska cykla en bit ut på landet eller ska åka till fjällen för en lång vandring, våra shorts lever upp till dina förväntningar. Deras luftiga och följsamma design kombinerar sportmode med traditionella vandringskläder för att du ska kunna koncentrera dig på friluftslivet samtidigt som du ger din outfit en boost.

Praktiska finesser hos våra vandringsshorts för damer

Våra hiking shorts för damer har många små detaljer som gör att de sitter helt rätt och är praktiska att använda. Till exempel har de smidiga fickor för alla småsaker du behöver ha med dig så du kan ha händerna fria. Vissa av fickorna har dragkedja så du inte tappar något viktigt på vägen. Fickorna sitter framtill och på sidan så att du kan ha saker i dem samtidigt som du cyklar utan att det blir obekvämt. Shortsen har en bekväm och smickrande längd, de är korta nog att vara svala och sköna men samtidigt långa nog så att du kan röra dig fritt utan att de åker upp. Vissa av shortsen har också hylsor så att du kan använda ett bälte med dem om du behöver. Tyget vi använder till våra vandringsshorts för damer är stretchigt och innehåller ofta lite elastan som gör att de följer med i varje rörelse. Det är också tyg som andas och effektivt transporterar bort fukt, vilket gör att du kan hålla dig sval och torr på dina äventyr.