alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

GORE-TEX-skor för herr

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

Våt mark och svår terräng är inga hinder med GORE-TEX-skor för herr

Oavsett vädret så klarar ett par GORE-TEX-skor för herrar utmaningarna galant. Våt mark, lera och halka är inga problem för ett par kängor som är tillverkade med GORE-TEX®. Det vattentäta fodret håller ute fukt och hjälper till med att hålla dina fötter torra när du är ute och går i svår terräng. Med en yttersula som är tillverkad i gummit Continental™ får du dessutom väldigt bra grepp när du går på tuffa underlag. Med andra ord så är ett par GORE-TEX-skor för herrar ett måste för dig som gillar att vandra ute i naturen.

Med ett par vattentäta GORE-TEX® herrskor kan ingenting stoppa dig

GORE-TEX® herrskor har vattentäta funktioner vilket är nödvändigt för dig som tycker om att vara ute i friska luften och motionera. Tack vare en ovandel i mesh och en bred passform så kan foten röra sig naturligt och obehindrat i skon. Med dessa traillöparskor för herr är du redo för nya äventyr i vildmarken. Ett par bättre skor för vandring går knappast att hitta. Designen på dessa vandringsskor är rejäl utan att de känns klumpiga att gå i, och med en energiåtergivande stötdämpning i Boost får du extra ork att hålla igång hela dagen.

Njut av naturen med ett par GORE-TEX-sneakers för herrar

adidas har ett stort sortiment med GORE-TEX-kängor för herrar för dig som älskar friluftslivet och som inte tänker låta regn eller ojämn terräng stå i vägen. Oavsett om du går på steniga underlag eller geggig lera så tar dessa kängor hand om dina fötter. Med dessa vandringsskor kan du känna dig trygg och bekväm när du strosar i naturen, och istället för att störas av illasittande skor och våta fötter kan du njuta av den friska luften och de vackra vyerna.