alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Herrvandringsbyxor

 
[11]

Nå nya höjder av frihet med herrvandringsbyxor 

Att få åka ut att vandra kan mycket väl vara bland de få saker som ger dig känslan av frihet och lugn på hög nivå. Herrvandringsbyxor från adidas strävar efter ge dig frihet och med rätt kläder så kan det vara lättare än vad du kanske tror. Herrvandringsbyxor är ett par vandringsbyxor som kommer hålla dig skyddad men också ge dig flexibilitet. Du bör aldrig känna dig begränsad i din rörlighet, eller ännu viktigare i din säkerhet på grund av vad du har på dig när du är utomhus, uppe i fjällen eller på diverse vandringsleder. 

Trekkingbyxa för herrar som inte kastar bort stil för funktionalitet

Med hikingbyxor från adidas kan du få ett par praktiska men även ett par funktionella byxor som de flesta trivs i. Tack vare ett material som är gjort på slätväv med hög nylonhalt har dessa byxor fyrvägsstretch. Vad detta innebär för dig är att du får ut maximalt med rörlighet även under längre stunder. Du behöver heller inte längre packa ner ett extra par för regn eftersom dessa byxor är vattenavvisande, och håller dig därför torr längre än vad traditionella byxor skulle göra. Du är helt enkelt redo för fler utmaningar än vad naturen kan tänka sig att kasta mot dig. 

Vandringsbyxor för herrar som kan hjälpa dig på vägen mot ett mer hälsosamt liv

Oavsett om du är på jakt efter ett mindre äventyr eller en större fjällvandring så har vandringsbyxor för herrar från adidas ett skydd som du kan lita på med deras kvalitetstestade kläder. De har en passform som fungerar både för de som föredrar en lösare eller en något mer åtsittande variant. Med bättre balans sett till vad du har på dig så kan det bli lättare att komma ut och göra det som du känner är viktigt, som att komma ifrån stan och in i naturens idylliska landskap.